Sommarlovsaktivitet

Sommarlovsaktiviteter

Nu är sommaren här! Men det innebär inte samma förväntningar och sprudlande glädje för alla. Det finns både barn och föräldrar som har ont i magen för att man kanske inte har råd eller möjlighet att göra några roliga sommarlovsaktiviteter.

Bidra med tips, idéer och saker:

Vi vill kunna hjälpa så många barn som möjligt att få göra något minnesvärt i sommar. Har du en slant att skänka eller vill dela med dig av tips på bra gratis aktiviteter, kanske har du till och med något att låna ut, några dagar i en stuga? En barncykel? En ridtur på din ponny? Alla idéer och bidrag är mer än välkomna.

Ekonomiska bidrag:

Swish: 123 305 50 50  eller bankgiro: 5327-3330

Skriv sommaraktivitet i meddelandet. Och du kan lägga till om det är någon specifik aktivitet som du vill att pengarna ska gå till.

Ansök:

Har du inte möjlighet att ge dina barn någon minnesvärd upplevelse i sommar och stämmer in på vår målgrupp? Se här samt nedan.

Skicka din ansökan till admin@insamlingsstiftelsenrespira.com och skriv sommaraktivitet i ämnesraden och berätta vad du skulle vilja ge dina barn för sommaraktivitet. Alla aktiviteter ska kunna styrkas med kvitto.

Vår målgrupp är kvinnor och barn som varit utsatta för våld i nära relation, som har lämnat men som har det tufft på grund av eftervåldet som ofta innebär både ekonomiskt våld, utdragna vårdnadstvister och psykiskt misshandel.

Många tror att samhället ser till att alla har det dom behöver men riktigt så är det inte och okunskapen om den här gruppens utsatthet är stor.

Hjälp oss hjälpa!

Lämna ett svar