Tack Respira - förmånstagare berättar

Gåvomottagare maj 2022

Mamma 1:

Fick 2000kr till sin dotters fritidsaktivitet och passion:

”Det betyder mycket för henne och oss alla då hon under flera år har tränat denna sport och eftersom vi flyttat långt ifrån vår gamla hemstad så gör det mycket för henne att träffa vänner med samma intresse. Tack så hemskt mycket för stöttningen”

Mamma 2:

Fick 2000kr till mat och kläder:

”Jag vill från djupet av mitt hjärta tacka er ödmjukast för er givmildhet, att kunna köpa extra god mat och för en gångs skull kunna köpa nya kläder betydde verkligen otroligt för mig och mitt barn. Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är över er hjälp, önskar att det fanns fler godhjärtade medmänniskor som er.”

Mamma 3:

Fick 2000 till mat:

 

Mamma 4:

Blev arbetslös under pågående sjukskrivning pga PTSD och utmattning, fick 4000 kr:

”Jag vill tacka så oerhört mycket för den fina hjälp jag fått från er det betyder så mycket för oss att få lite extra pengar över som vi kan lägga på det lilla extra som vi inte har haft på länge på grund av lång pågående sjukskrivning, som mamma är det tufft att kämpa varje dag för att kunna ge sina barn något extra när pengarna inte räcker till och det hjälper ju inte direkt det redan dåliga måendet som jag kämpar med varje dag för att hoppas att en dag kunna få må bra igen. Tack så jättemycket för er hjälp”

 

Mamma 5:

Fick 4000kr plus insamlingen “nystart” som uppgick till 5950kr för att få en så bra nystart som möjligt efter det skyddade boendet då hon fick börja om från noll.

”Jag vill tacka Respira och alla människor som hjälpt mig och mina fyra barn med era bidrag. Det underlättar för oss i vår tuffa livssituation. Att få riva upp hela våra liv och börja om 100 % på nytt , på alla fronter, är fruktansvärt jobbigt och jag är så oerhört tacksam för alla generösa och snälla människor! Nu börjar vi vår resa med att bygga upp våra liv på nytt, ny ort, nya skolor, nytt jobb etc. Förutom saker till vårt nya hem så ska vi göra någon trevlig aktivitet tillsammans.

Stort tack för att ni finns!” 

 

 

 

Lämna ett svar