Stöd Respira

Insamlingsstiftelsen Respira bildades i november 2018 för att med insamlade medel kunna ge ekonomiskt stöd till våldsutsatta kvinnor och deras barn samt utveckla vårt påbörjade arbete med #vibrytertystnaden Vi hoppas att vi ska kunna bidra till en bättre värld för kvinnor och barn där de i framtiden ska ges rätten att leva sina liv fria från våld och förtryck.

Vill du hjälpa oss hjälpa och möjliggöra vårt förändringsarbete, sätt in en valfri summa på:

Bankgiro (SEB): 5327-3330

Swish: 123 305 5050

BLI MÅNADSGIVARE: du väljer själv vilket belopp, fylla i formuläret här: Månadsgivare autogiro

Starta en insamling på Facebook: facebook.com/fund/insamlingsstiftelsenrespira/

🎁Presenttips: Skänk en gåva till Insamlingsstiftelsen och ge bort ett gåvointyg i present till någon som du bryr dig om. Utmärkt till födelsedag, alla hjärtans dag (14 Februari), Internationella Kvinnodagen (8 Mars) eller vilken annan dag som helst. Maila kvitto och namn till admin@insamlingsstiftelsenrespira.com så mailar vi ett gåvointyg.

Volontärer: Vi har startat upp med lokalt arbete med målet att finnas representerade i hela landet både för att göra hjälpinsatser och driva påverkansarbete. Projektet pausades under pandemin.

Samarbete: Vi tar gärna emot stöd i form av produkter, presentkort eller annan form av samarbete från företag. Vill ditt företag hjälpa oss? Maila admin@insamlingsstiftelsenrespira.com

Visa gärna att du stödjer oss genom att lägga till vår fjäril i din profilbild på Facebook.

Tusen tack på förhand🙏🏼💖

 

 

heart of gold.jpg