Månadens mamma

Här kommer vi att varje månad från och med Juli 2019 att publicera “månadens mamma”. Vi publicerar då en utvald mammas beskrivning av sin och barnens situation efter våldet och varför hon behöver hjälp. (Läs mer på våra underflikar om varje månads mamma)

Vi gör det här för att många kvinnor kämpar månad efter månad, år ut och år in, utan att få det att gå ihop på grund av bland annat utmattningssyndrom, skuldberg som deras exmän försatt dem i och utdragna vårdnadstvister där de kämpar för att skydda sina barn från den våldsamma föräldern. Kort och gott mammor som gör allt de kan för att ge sina barn ett bra liv men går en tuffare match och möter större utmaningar en de flesta.

Vi vill genom att göra dem till månadens mamma, och med er hjälp som skänker pengar, ge dem åtminstone en enda månad där det faktiskt går ihop, där de kan andas lugnt och kanske till och med unna sig och sina barn någonting som de länge drömt om. Det kan vara något så litet som att gå på bio, rida en ponny eller köpa något som barnen behöver och saknar men vi önskar förstås att insamlingen ska ge dem råd med ännu större drömmar!

Vi kommer göra dessa insamlingar via Facebook men man kan även swisha eller betala in på Bankgiro och då skriva i meddelandet “månadens mamma …” och den aktuella månaden. Swish: 123 305 50 50 Bankgiro: 5327-3330


Läs mer om månadens mamma här:


Lämna ett svar